söndag 18 november 2007

Söndag

Katarina säger:
när har du tänkt äta?

oscarlindholm säger:
om 10 min

Katarina säger:
okej, jag går ut i köket och värmer på maten snart. Det tar ungefär tio minuter. Jag säger till dig IRL när det är klart

oscarlindholm säger:
coolt

Jag sitter, eller snarare halvligger, i min soffa med den lilla bärbara i knät och har mina bara fötter på bordet. Jag lyssnar på Ulf Lundell. Det här är en dag som gjord för Uffe, precis som alla andra dagar. Jag vaknade efter klockan ett, och en timme senare klev jag ur sängen. Jag har ännu inte klätt på mig och tänker inte göra det heller. Åtminstone inte idag.

Jag hade planerat att springa bort med återvinningsstationen med soporna och sedan städa här hemma. Det är klart att jag hade lite ångest över att jag inte kom igång, och istället gjorde allt för att dra ut på det. Men sedan kom jag ihåg: Gud gav oss söndagar för att vi ska slippa tänka på alla måsten. Vad spelar det för roll om jag har fem-sex kassar med sopor i köket. De är ju rena och luktar ingenting och jag måste ju inte vara på samma fläck som de. Det går att gå runt. Jag kan lika gärna ta med mig dem när jag går till bussen någon gång, eller så kan de stå till nästa helg. Det kommer ju ändå nya sopor hela tiden.

Veckans bästa
: imorgon är det den 19:e vilket innebär att det sen bara är en dag kvar till barnbidraget. Yes! Jag klarade det igen! Vill samtidigt passa på att tacka Patrik för ekonomisk support.
Dagens bästa: Oscar fick upp mig ur soffan genom att säga: "Jag betalar om du går och köper godis åt oss."
Dagens sämsta: Jag fick inga pengar.

4 kommentarer:

In sorte diaboli sa...

Om du springer bort med återvinningsstationen så blir det ju ännu jobbigare att gå iväg med soporna *ler*

Katarina Thollander sa...

Jag kanske gillar att springa

Acke sa...

Du springer roligt.

Katarina Thollander sa...

En stark personlighet ska ha en personlig stil.